Jaunumi! Ceļojums neatceļās bet pārceļās...



Sakarā ar manu neveiksmīgu kritienu no velosipēda mūsu ieplānotais Tour de Europa II tika atcelts. Darbā pārkrītot pāri stūrei lauzu žokli un izsitu piecus zobus. Asfalts ir sasodīti ciets! Esmu nogulējis nedēļu slimnīcā, dabūju pirmo pilnās narkozes operācijas pieredzi. Dzīve ir skaista zem narkozes... Tagad cīnos ar sekām...








Tour de Europa pt. 2
 


    ... likās ka viss jau ir zaudēts, izbraukšanas termiņš nokavēts, kas bija ieplānots uz septembra beigām, kamēr mūsu Eiropas galā vēl ir pietiekoši silts, lai nenosaltu pa nakti, bet negaidīti saulīte ir uzspīdējusi mums. Atkārtosim mūsu pagājušā gada piedzīvojumu. Neskatoties uz to ka mēs neesam sajūsmā par ceļošanu ar lidmašīnām, mēs atkal to darīsim. Novembra sākumā lidojam uz Milānu, jo kabatā mums ir divas super lētas "Raiņa gaisa" biļetes un gandrīz necik naudas, jo jauni zobi ir dārgs prieks. No Milānas dosimies uz saulaino Spāniju līdz Barselonai, paveicot 1000km+ ar mūsu divratu draugiem, kur arī plānojam pavadīt arī šo ziemu.





  Milano - Barcelona
 
Un kas notiks nākošajā pavasarī - laiks rādīs. Iespējams tiks arī īstenota Tour de Europa otrā daļa. To neviens nezin. Dzīve ir pilna pārsteigumu!
 
 
Ik pa laikam šī vietne tiks atjaunota ar jaunām ziņām veltītām mūsu gatavošanai doties ceļojumā. Velosipēdu un aprīkojuma jauninājumi.Viss būs te!

Nav komentāru: