Mums nepieciešama jūsu palīdzība!!! - Namiņš Ripo 2015

Uzrunāju speciālo velo izgatavotājus Hopp , bet diemžēl tā pašizmaksa ir diez gan liela un ar savāktajiem 216 EUR nepietiek. Varbūt jāizveido vai jāpašēro hopp fb lapas ziņa ar aicinājumu ziedot Ārtūra velo, pievienojot Vides izglītības fonda kā sadarbības partnera rekvizītus (minot par norādi mērķī Namiņš ripo). Ja 30 cilvēki noziedotu pa 10 EUR , sapnis piepildīsies.
Vajadzētu ielikt trīs (vai vienu kopējo. nez. ,padomā kā labāk) šērojamas ziņas:
1) Šobrīd esam savākuši 15 dažādas kvalitātes un izmēra ričukus (vēl 5 vajag), bet tos es vairs nevaru uzglabāt birojā. Pārvaldnieks tur taisīs remontu un velo līdz ar to jāizvāc. Jāatrod droša vieta, kur mēs līdz augustam varētu paglabāt. Kompakti saliekot tie pašreiz aizņem 1,90 x 2 m. 
2) Nepieciešami velo meistari, kas palīdzētu novērtēt ziedoto velo stāvokli, sastādītu sarakstiņu ar nepieciešamām detaļām un palīdzētu tos arī salabot. Tās tieši ilgāku laiku labošanai prasošas problēmas, jo kameras līmēsim,pumpēsim un kādas nelielas labošanas lietas mācīsimies kopā ar bērniem Ērģemē. Galvenais novērtēt situāciju un saprast, ko vajag,cik daudz laiks nepieciešams,lai salabotu un ričuki ripotu godam.
3) Tā kā nav liekas finanses, lai nomātu busu, nepieciešams šoferītis ar busiņu, ar ko šos velo nogādāt uz Ērģemi. . 

Nav komentāru: